03 / 05 / 2024

Erkan Karaköse

Erkan Karaköse

Experta Turizm ve Kongre Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi, 28 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Arif Yaşa ve Erkan Karaköse ortaklığıyla kuruldu...

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Çakırtaş, Bahodır Sultanov ve Hilola Sultanova Karaköse ortaklığında kuruldu.

Grand Meva Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Meva Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Atik Kaya ve Hüseyin Karaköse ortaklığında kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Nexon Polimer Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nexon Polimer Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Karaköse, Yunus Kurt ve Mehmet Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Ahemka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ahemka Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karaköse ve Enes Karaköse ortaklığında kuruldu. 

Avk Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Avk Emlak Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Adulvahap Karaköse imzasıyla kuruldu.

Çulhaoğlu İnşaat İç Ve Dış Ticaret Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çulhaoğlu İnşaat İç Ve Dış Ticaret Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Karaköse ve Hasan Çulha tarafından kuruldu.

Üsküdar Pırlanta Çamlıca'da cazip seçenekler sunuluyor!

Erkan İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi Kısıklı bölgesinde hayata geçirdiği Pırlanta Çamlıca projesinde satışlar devam ediyor. Projede birbirinden cazip seçenekler sunuluyor.

Seçim sonuçlarından sonra emlak sektörü zirveye çıkar!

1 Kasım seçimlerinin ardından ekonominin can damarı olan emlak sektörünün yıl sonuna kadar olağan ivmesinin çok üstüne çıkarak, patlama yapması bekleniyor.

Konut satışı darboğaza mı giriyor?

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, konut satış istatistiklerinden yola çıkarak, seçim ve sonrasına ilişkin belirsizliklerin konut satışları üstünde etki yaptığına dikkat çekiyor. İşte Aktaş'ın yorumu...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Evlerinde 84,39 metrekare alana sahip 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları başladı.

Erkan Karaköse Haberi

Erkan Karaköse

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini ve kongre organizasyon işlerini yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Cumhuriyet Caddesi Itır Apartmanı NO:179 Daire:12 adresinde faaliyete geçirildi. 28 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Arif Yaşa ve Erkan Karaköse ortaklığıyla...