15 / 05 / 2024

Erkan Maksut trafik kazası

Erkan Maksut trafik kazası

Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında çalışan Jeoloji Yüksek Mühendisi Timuçin Kızılırmak ve İnşaat Teknikeri Erkan Maksut, çalışma esnasında geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etti...

Erkan Selah eşine 1 milyon TL'lik daire aldı!

Erkan Selah eşine doğum öncesi 3 hediye birden aldı: 1 milyon 300 bin liralık Bentley otomobil, İstanbul-Etiler'de 1 milyonluk daire ve 500 bin liralık tekne.

Buca'da trafik ve imar sorununa çözüm bekleniyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi'nde, Erkan Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İstanbul’un trafik sorununu Aselsan çözdü!

ASELSAN’ın Ankara’da geliştirip, ürettiği Serbest Geçiş Sistemi, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde tam kapasiteyle devreye girdi. Kameralarla çalışan Sistem, trafik serbest akış halindeyken ücret toplayabiliyor.

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'

Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yer altına alınıyor!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada ile ilgili projelerini anlattı: “Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yeraltına alınıp büyük bir meydan kazandırılacak. Hedefimiz Eminönü’nü tamamen yayalaştırmak...”

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

1974 yılında Rami Kışlası, Trafik Sitesi olacakmış!

1974 yılında Rami Kışlası, trafik eğitim ve denetim sitesi haline getirilecekmiş. Kışla, restore edildikten sonra modern makinelerle donatılacakmış ve her türlü trafik probleminin halledileceği trafik merkezi haline getirilecekmiş.

1970 yılında İstanbul'da trafik polisleri kuleden yolları kontrol edeceklermiş!

1970 yılında İstanbul Belediyesi, şehirde trafik düzenini sağlamak için yeni uygulamalar uygulayacakmış. Trafik yükü fazla olan bölgelerde, polis iki metre yükseklikteki kulelere yerleşip yolları kontrol edecekmiş.

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor!

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

Erkan Maksut trafik kazası Haberi

Erkan Maksut trafik kazası

Bilecik-Bozüyük karayolunda meydana gelen kazada Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında çalışan Jeoloji Yüksek Mühendisi Timuçin Kızılırmak ve İnşaat Teknikeri Erkan Maksut YHT hattı çalışmalarını izlerken Bozüyük yönüne doğru giden kamyonun çarpması sonucu gerçekleşen trafik kazasında vefat etti.


İnşaat Teknikeri Erkan Maksut'un cenazesi 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü (bugün) Eskişehir Odunpazarı Havacılar Cami'nde, Timuçin Kızılırmak'ın cenazesi ise 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü (bugün) Düzce Kiremit Ocağı Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek.


CRC-CMC-Cengiz-IC İçtaş Konsorsiyumu ve Cengiz-IC İçtaş-Belen Ortaklığı Erkan Maksut ve Timuçin Kızılırmak için taziye ilanı...