29 / 04 / 2024

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe toplam 446 adet daireden meydana gelerek 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi olarak 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.



Kadıköy Pırlanta Göztepe projesi metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika yakın mesafede inşa ediliyor.Proje 3 blok şeklinde yükseliyor ve dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi.


Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe sosyal alanları arasında dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, fitness center, restaurant, kafe, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, çocuk oyun alanı bulunuyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşinat sağlandığında kalan bedel senet ile 24 ay vade farksız taksit imkanı veya banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi kapsamında dairelerde 2016 yılının dördüncü çeyreğinde yaşam başlaması planlanıyor. Projede dairelerin fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Pırlanta Göztepe satış ofisi

tel: 0216 505 04 34

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Ayşe Büşra YILMAZ/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön