28 / 04 / 2024

Erkan Grup Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan Grup Pırlanta Göztepe satılık!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Erkan Grup Pırlanta Göztepe satılık daire alanları 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 3 blok halinde inşa ediliyor.



İstanbul'un Kadıköy ilçesinde hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Konutları temel atma töreni dün gerçekleşti. Proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.


Erkan Grup Pırlanta Göztepe satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 446 daire ve 34 mağazadan oluşuyor.


Konutların büyüklükleri minimum 62, maksimum ise 290 metrekare şeklinde dizayn edilen Pırlanta Göztepe'de yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Proje  Erkan İnşaat  imzası taşıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de çocuk oyun alanı, Türk hamamı, buhar banyosu, yürüyüş parkurları, kafe, modern çarşı, restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu, dekoratif havuz, sosyal tesis, fitness center, sauna gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Erkan Grup Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe satış ofisi nerede?

Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe iletişim bilgileri

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön