07 / 05 / 2024

Erkan Özkan kim

Erkan Özkan kim

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin İzmir için çok büyük bir şans olduğunu söyledi...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Arken Yapı Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arken Yapı Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye ile bugün Erkan Özkan imzasıyla kuruldu.

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Erkan Petekkaya restaurant açıyor!

Hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum.

Erkan Petekkaya restoran açıyor!

Erkan Petekkaya, ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Et işi yapıyorum, 15 güne kadar bir restoran açıyorum dedi...

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

Erkan Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacak!

Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam etmişti.

Özkan Özçelik: Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı!

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Erkan Özkan kim Haberi

Erkan Özkan kim

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin İzmir için çok büyük bir şans olduğunu söyledi. Erkan Özkan, "Sayın Başbakanımızın, Ulaştırma Bakam Binali Yıldırım'ın adım açıklaması, İzmir'de çok büyük heyecan yarattı. İnanıyorum ki AK Parti belediyeciliği İzmir'de Binali Yıldmm'la fark yaratacaktır" dedi. 


AK Parti'ye Bayraklı'da ihtiyaç duyulduğunu belirten Erkan Özkan, Bayraklıların kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda AK Parti'ye güvendiklerini ifade etti. Bayraklı Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ile ilgili vatandaşın beklentilerine cevap veremediğini aktaran Özkan, "AK Parti Bayraklı aday adayı olarak yerinde kentsel dönüşümden yanayım. Bizim kentsel dönüşüm projemizin formülü yerinde dönüşüm. Binalar yenilenecek ama kimse mahallesini terk etmek zorunda kalmayacak. 

Mahalle hayatı aynen korunacak" dedi. 


'Bayraklı Belediyesine talibiz' Gecekonduların seçim dönemlerinde siyaset malzemesi...