07 / 05 / 2024

Erkan Özkan

Erkan Özkan

Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, AK belediyeciliğinin Bayraklı'yı Türkiye'de örnek ilçe haline getireceğini söyledi. Özkan, "Bayraklı için İzmir'in Manhattan'ı benzetmesi yapılıyor. Bunun için büyük bir dönüşüme ihtiyaç var" dedi..

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Sedat Özkan: Asıl siluet ve imar krizi Boğaz’da!

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Sudi Özkan'ın Kuruçeşme'deki kafesi kaçak mı?

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’ın Kuruçeşme'de yer alan kafesinin kaçak olduğu iddia edildi. CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ kaçak yapıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Arken Yapı Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arken Yapı Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye ile bugün Erkan Özkan imzasıyla kuruldu.

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mehmet Özkan: İzmir Torbalı'daki ayakçı emlakçılara dikkat!

Öz Torbalı Emlak'ın sahibi Mehmet Özkan Torbalı'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Uzun yıllardır sektörde olan Özkan, emlak piyasasının oldukça hareketli olduğu Torbalı'da ayakçı diye tabir edilen vergisiz çalışan emlakçılara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Erkan Özkan Haberi

Erkan Özkan

Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, AK belediyeciliğinin Bayraklı'yı Türkiye'de örnek, dünyada da marka ilçe haline getireceğini söyledi. Özkan, "Bayraklı için İzmir'in Manhattan'ı benzetmesi yapılıyor. Bunun için büyük bir dönüşüme ihtiyaç var. Burada gerek yerel yönetimle, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile iyi bir işbirliği, iyi bir koordine sağlarsanız başarılı olursunuz."


Bayraklı Belediye Başkanı'nın büyükşehirle ve bakanlıkla ile çok iyi bir işbirliği ve koordinesi olması gerekir" dedi. 

¦ İzmir'in markası Özkan, kentsel dönüşüm için milletvekilleri ve muhtarlarla da işbirliği gerektiğini belirterek, "Siz oturduğunuz koltuktan hangi mahallenin ne sorunu olduğunu bilemezsiniz. Burada iyi bir iletişim, iyi bir koordine ile oradaki insanların nelere ihtiyacı var, onları tespit edip, o hizmetleri oraya taşımanız gerekir" diye konuştu. Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan,...