03 / 05 / 2024

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.



İzmir Torbalı'nın lokomotifi olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. İlçenin tanınmış isimlerinden olan Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisi ile sektörün en önemli firmalarından biri oldu. Kurumsal yapısıyla dikkat çeken firma, düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Daha önce kendisini cep telefonuyla arayan alıcı veya satıcıdan komisyon almayan Özkan, şimdi de evini kendisinden alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor. Kampanya kapsamında, 4 yıldızlı otelde 2 kişilik 2 gün 2 gece konaklama ve ayrıca 2 gün boyunca da gemi turu hediye ediliyor. Firma sahibi Vahap Özkan: "Emlak sektöründe daha önce de bir ilke imza atmıştık şimdi de imza atıyoruz. İnsanlar ev alırken veya satarken tatil yapma imkanı da bulacak" dedi. 


SIRA DIŞI EMLAKÇI 

Son 16-17 yıldır büyük bir ivmeyle gelişen inşaat sektörü, Torbalı'nın büyümesine büyük katkı sağladı. Yılda ortalama 6000 evin satıldığı ilçede yüzlerce müteahhit faaliyet gösteriyor. İnşaat sektörü, müteahhitlerin yanı sıra birçok iş kolunun gelişmesini ve işletme sayısının artmasına neden oldu. Bunların başında da emlakçılar geliyor. Sayıları gün geçtikçe artan emlakçılar, verdikleri hizmetlerle ev, arsa, tarla gibi gayrimenkullerin satışını gerçekleştiriyor. İlçenin tanınmış isimlerinden olan Vahap Özkan, 2 yıl önce açtığı emlak ofisi ile hizmet veriyor. Hizmet verdiği sektörde, güvene dayalı hizmet ve kurumsal anlayışıyla dikkat çeken Özkan, emlak ve gayrimenkul sektöründe kısa sürede başarıyı yakaladı. Vahap Özkan, verdikleri hizmet ile sektörde fark oluşturduklarını kaydetti . 

 

BODRUMDA YAZ TATİLİ 

TorbalI'da inşaat sektörünün önünün açık olduğunu ve gelişimin devam edeceğini söyleyen Vahap Özkan, emlak sektöründeki canlılığı daha da arttırmak adına sıra dışı işlere imza atıyor. Bugüne kadar alışılagelmişin dışında bir emlakçı profili çizen Özkan, kampanya üstüne kampanya yapıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yeni bir kampanya daha başlattıklarını açıklayan Özkan: "Kampanyamız herkes için geçerli. Evini bizim aracılığımızla satan veya alan her müşterimize Bodrum'da 4 yıldızlı bir otelde 2 gün 2 gece konaklama hediye ediyoruz. Bu tatil 2 kişiliktir. Ayrıca 2 gün boyunca tekne turu da bu hediyeye dahildir" şeklinde konuştu. 


HEM EV AL HEM DE TATİL YAP 

Firma sahibi Vahap Özkan: "Emlak sektöründe daha önce de bir ilke imza atmıştık şimdi de imza atıyoruz, insanlar ev alırken veya satarken tatil yapma imkanı da bulacak" dedi.



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön