18 / 05 / 2024

Vahap Özkan ev tatili

Vahap Özkan ev tatili

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Ev almak için doğru zaman mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun cevabını merak ediyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını ifade etti.

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

TOKİ'den ev sahibi olanların sayısı meclis gündeminde!

2002-2019 yılları arasında TOKİ aracılığıyla ev sahibi olanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya’da bir vatandaş ardıç gövdesinin etrafına ev yaptı!

Konya'nın Hadim ilçesine bağlı Dedemli mahallesinde yaşayan Vahap Topak'ın, yaptığı ağaç ev görenleri şaşırtıyor.

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Yatırım amaçlı alınan konutta kriter fiyat!

Özkan Emlak'ın sahibi Vahap Özkan, konut satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirtti. Özkan, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi.

Vatandaşlarımızın ev sorununu çözmeliyiz!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Suriyelilere vatandaşlık ve TOKİ'den konut verilmesi tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Önce kendi vatandaşımızın iş ve ev sorununu çözelim, sonra başkalarına bakalım." dedi.

FuzulEv'den peşinatsız ve küçük tasarrufla ev sahibi olma fırsatı!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

Özkan Uğur neden Londra'da ev aldı?

Hürriyet gazetesi Kelebek eki bugün ki köşe yazısında Cengiz Semercioğlu Özkan Uğur'un Londra'da aldığı ev konusuna değiniyor. Özkan Uğur'un neden Londra'dan ev tercih ettiğini açıklayan Semercioğlu'nun işte bugün ki köşe yazısı...

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

İki bin lira maaşla 300 bin'lik ev alınabilir mi?

Abdülkadir Özkan Milli Gazete' sindeki bugünki köşesinde İki bin lira maaşla 300 bin'lik ev alınabilir mi? başlıklı yazısını kaleme aldı. Ekonomik alanda yeni düzenlemelere gidiliyor...

Örümcek ağları ev fiyatını yükseltti!

Akşam Gazetesi yazarı Funda Özkan bugünkü yazısında İstanbul 'a yapılan raylı sistemlerin Anadolu ve Avrupa Yakası 'nda ev fiyatlarını nasıl etkilediğinden ve kira artışlarından bahsetti...

Vahap Özkan ev tatili Haberi

Vahap Özkan ev tatili

İzmir Torbalı'nın lokomotifi olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. İlçenin tanınmış isimlerinden olan Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisi ile sektörün en önemli firmalarından biri oldu. Kurumsal yapısıyla dikkat çeken firma, düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Daha önce kendisini cep telefonuyla arayan alıcı veya satıcıdan komisyon almayan Özkan, şimdi de evini kendisinden alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor. Kampanya kapsamında, 4 yıldızlı otelde 2 kişilik 2 gün 2 gece konaklama ve ayrıca 2 gün boyunca da gemi turu hediye ediliyor. Firma sahibi Vahap Özkan: "Emlak sektöründe daha önce de bir ilke imza atmıştık şimdi de imza atıyoruz. İnsanlar ev alırken veya satarken tatil yapma imkanı da bulacak" dedi. 


SIRA DIŞI EMLAKÇI 

Son 16-17 yıldır büyük...