17 / 05 / 2024

Vahap Özkan torbalı

Vahap Özkan torbalı

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Yatırım amaçlı alınan konutta kriter fiyat!

Özkan Emlak'ın sahibi Vahap Özkan, konut satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirtti. Özkan, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Mehmet Özkan: İzmir Torbalı'daki ayakçı emlakçılara dikkat!

Öz Torbalı Emlak'ın sahibi Mehmet Özkan Torbalı'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Uzun yıllardır sektörde olan Özkan, emlak piyasasının oldukça hareketli olduğu Torbalı'da ayakçı diye tabir edilen vergisiz çalışan emlakçılara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Torbalı Atatürk Mahallesi'nde doğalgaz çalışmaları başladı!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez mutlu günlerinden birini daha yaşadı. Seçim vaatleri arasında bulanan Atatürk Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi çalışmalarına başlandı.İlk kazma törenle vuruldu.

İzmir Torbalı yeni SGK binasının temeli atıldı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Geçtiğimiz günlerde Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesine başlanan Torbalı ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının da temeli atıldı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya 400 yeni sanayi tesisi kurulabilir!

Torbalı'da 600 sanayi tesisi olduğunu ve sanayi alanlarında 400 yeni tesisin kurulabileceğine işaret eden Torbalı Belediye Başkanı Görmez, 150 bin nüfuslu ilçede her yıl 10 bin göç alınmasına rağmen işsizliğin olmadığını söyledi.

Yaşar Sönmez Minsk'teki iş merkezini Sudi Özkan'a sattı!

Ünlü iş adamı Yaşar Sönmez, Belarus'un başkenti Minks'te açılışını yaptığı 60 milyon dolar değerindeki Juravinka İş Merkezi'ni yakın dostu Sudi Özkan'a sattı.

Torbalı Çaybaşı kentsel dönüşümü bekliyor!

Torbalı Çaybaşı Yeni Mahalle’de vatandaşlar bir türlü başlamayan Kentsel Dönüşüm çalışmalarını bekliyor. Çaybaşı Mahallelilerinin tek isteği bir an önce daha sağlıklı bir ortamda yaşamaya başlamak.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

İzmir Torbalı yeniden tasarlanıyor!

Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, Torbalı'da uygulanan ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. Güneş, Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Torbalı'dan sonra Aliağa için de çalışma yapılacak.

Rota İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İlker Yıldız Rota İnşaat firması ile İnşaat sektörüne girdi. Müteahhitliğini İlker Yıldız'ın üstlendiği Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yanında bulunan bina ultra lüks özellikleri ile dikkat çekiyor

İzmir'de ev fiyatları en çok TorbalI'da arttı!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmiyor. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 17’yi bulurken, bu rakam İzmir’de yüzde 11’de kaldı. Torbalı ise yüzde 30’luk artışla hem Türkiye hem de İzmir ortalamasını geride bıraktı.

Vahap Özkan torbalı Haberi

Vahap Özkan torbalı

İzmir Torbalı'nın lokomotifi olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. İlçenin tanınmış isimlerinden olan Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisi ile sektörün en önemli firmalarından biri oldu. Kurumsal yapısıyla dikkat çeken firma, düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Daha önce kendisini cep telefonuyla arayan alıcı veya satıcıdan komisyon almayan Özkan, şimdi de evini kendisinden alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor. Kampanya kapsamında, 4 yıldızlı otelde 2 kişilik 2 gün 2 gece konaklama ve ayrıca 2 gün boyunca da gemi turu hediye ediliyor. Firma sahibi Vahap Özkan: "Emlak sektöründe daha önce de bir ilke imza atmıştık şimdi de imza atıyoruz. İnsanlar ev alırken veya satarken tatil yapma imkanı da bulacak" dedi. 


SIRA DIŞI EMLAKÇI 

Son 16-17 yıldır büyük...