05 / 05 / 2024

Erkan Şahin

Erkan Şahin

Giden İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Şahin ve Sinan Giden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bimtek Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin tarafından kuruldu.

Alliance Enterprises İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Enterprises İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin tarafından kuruldu.

Mersel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Erçakar, Erkan Şahin ve Selçuk Özdil ortaklığında kuruldu.

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin ve Haldun Buğra ortaklığında kuruldu.

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Bayraktar ve Erkan Şahin tarafından kuruldu. 

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Erkan Petekkaya restoran açıyor!

Erkan Petekkaya, ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Et işi yapıyorum, 15 güne kadar bir restoran açıyorum dedi...

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. Programa çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı.

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

Erkan Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacak!

Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam etmişti.

Fehmi Şahin: Bandırma'da 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacak!

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut alanına çok ihtiyacımız var!

Fatma Şahin, “Özellikle konut alanına çok ihtiyacımız var. TOKİ Başkanımız ile görüştüm ve Gaziantep’e davet ettim. En kısa zamanda Gaziantep’e gelecekler. Konut ihtiyacımızı yerinde görüp inşallah bize bu konuda destek verecekler” şeklinde konuştu.

Erkan Şahin Haberi

Erkan Şahin


Giden İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Şahin ve Sinan Giden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 8 Mart'ta kurulan Giden İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat tahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Giden İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi, 101 Sokak,...