01 / 05 / 2024

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. Programa çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı.




Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. 

Bir otel de düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, AKMÜB Başkanı İsmail Gümüşsoy ile çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı. İnşaat sektörünün Aksaray'da ekonominin dinamik kalmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunu söyleyen AKMÜB Başkanı İsmail Gümüşsoy, "Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2013 yılında Aksaray'da 4 bin 500 adet konut satışı gerçekleşti. Bunun yüzde 25'inin eski konut olduğunu düşünürsek, yeni konutların şehrimize katkısı 340 milyon lira para akışı sağladığını söyleyebiliriz" dedi. Haluk Şahin Yazgı'nm belediye başkanı seçilmesiyle umutlarının daha da arttığını ifade eden Gümüşsoy, "Çünkü belediye başkanımız sektörümüzün içinden birisi. Başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte yapmış olduğu icraatları gösteriyor ki şehrimizin vizyonu değişecek. Önündeki bentler yıkılacak. 

Şehrimizin gelişimi hız kazanacak" diye konuştu. 

Müteahhitlerin ne düşündüklerini ve ne istediklerini çok iyi bildiğini belirten Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'da şunları söyledi; "Sizinle aynı pencereden bakıyorum ve sizinle aynı şeyleri düşünüyorum. 

Daha önce düşünce safhasındaki projeleri bu dönemde hızlı bir şeküde faaliyete geçireceğiz. İmar Müdürlüğümüz belediyemizin can damarı, kalbidir. Biz göreve geldikten sonra İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzü 3 bölüme ayırdık. Birincisi Proje Kontrol Şefliği, ikincisi Yapı Kullanım Şefliği ve üçüncüsü de Yapı Denetim Şefliğidir. Bu düşünce ile 11 tane yeni mühendis alarak ilk çalışmayı başlattık." 



Anadolu Manşet


Geri Dön