05 / 05 / 2024

Sakarya Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenledi!

Sakarya Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenledi!

Sakarya Müteahhitler Birliği, Serdivan’da hizmet veren bir tesiste verdikleri iftar yemeğinde, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi’nin engelsiz zihinsel engellileri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.




Geleneksel iftar yemeklerinde bu yıl engel tanımayan zihinsel engelli erişkinleri, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi müdürü ve eğitimcilerini ağırlayan Müteahhitler Birliği’nin iftarı, maneviyat ve sosyal sorumluluk içerisinde, aile havasında geçti. Yaklaşık 200 kişilik iftar programına ev sahipliği yapan Sakarya Müteahhitler Birliği adına konuşan Başkan Kadir Savaş, “Müteahhitler Birliği’nde üyelerimiz ve yönetim kurulumuzdaki yol arkadaşlarımla, il ve ülke ekonomisine katkı verip, gönül esasına dayalı derneklerde faaliyetlerimizi Sakarya’mız menfaatleri doğrultusunda yapmaktayız. Bugün daha önceki iftar programlarının dışında, engelli kardeşlerimizle birlikte olduk. Sivil toplum kuruluşunun değerli başkan ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız, dostlarımızla, protokol gözetmeksizin aile havası içinde buradayız” dedi.


STK temsilcileri


İftar programına; SESOB Başkanı Hasan Alişan, İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Sakarya Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hidayet Barbaros Akyüz, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Demir, MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Selahattin Bektaş, SASİAD Başkanı Aydın Bahar, SAGİAD Yönetimi, SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, AFD Başkanı Ömer Bektaş, Türk Kadınlar Birliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanı Zafer Poyraz, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir katıldı.


Arifiye Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Recep Usta, gösterdikleri örnek davranıştan dolayı Müteahhitler Birliği Yönetimi’ne teşekkür etti.


Sakarya Yenigün




Geri Dön