23 / 05 / 2024

erken rezervasyon açılış

erken rezervasyon açılış

Erken rezervasyon kampanyasına 2,5 kişinin katılması bekleniyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Erken rezervasyon yüzde 48 oranında arttı!

KASIM 2014 sonu itibariyle başlattıkları erken rezervasyon kampanyası ile ilgili bilgi veren Jolly Tur, Erken rezervasyon açısından Aralık 2014, Ocak 2015 ve Şubat 2015’ten oluşan 3 aylık periyodda çok ciddi bir büyüme yakaladıklarını iletti.

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Davraz Kayak Merkezi'nde 15 yıl sonra erken sezon açılışı yapıldı!

22 kilometrelik pist uzunluğu ile Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Davraz'da 15 yıl sonra sezon, kar kalınlığının 1 metreye kadar ulaşması sonucu önceki yıllara göre erken açıldı.

Erken rezervasyon dönemi başladı!

Ali Onaran, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektörün katkılarıyla 6 yıl önce hayata geçirilen erken rezervasyon kampanyasının her geçen yıl vatandaşlardan daha fazla rağbet gördüğünü söyledi.

Erken rezervasyon dönemi başlıyor!

Turizm sektörü, gelecek yıl yapacakları tatilleri en ekonomik şekilde planlamak isteyen tatilciler için 2015 erken rezervasyon dönemini başlatıyor. Ön taleplere gelen yoğun ilgi sektörü umutlandırdı.

AnadoluJet'ten erken rezervasyon kampanyası!

AnadoluJet, 25 Ağustos - 28 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği Erken Rezervasyon Kampanyası ile tüm Türkiye’ yi 49.99 TL ’ den başlayan fiyatlarla uçuruyor...

Jetpa Holding Caprice Gold Maldives! Ekim'de açılıyor!

Jetpa Holding Caprice Gold Maldives projesi bu yıl Ekim ayında hizmete açılıyor. Yüzde 70'i tamamlanan Jetpa Holding Caprice Gold Maldives projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor...

Caprice Gold Maldives açılış tarihi!

Gecelik fiyatın 99 Euro olarak belirlenen Caprice Gold Maldives açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Caprice Gold Maldives'te 7 gün ila 10 gün arası rezervasyon kabul ediliyor...

erken rezervasyon açılış Haberi

erken rezervasyon açılış

Seyehat acenteleri geçen yıl erken rezervasyon kampanyasıyla yaklaşık 2 milyon kişiyi faydalandırdı. Acenteler bu yıl kampanyayı Kasım ayına çekti. Resmi açılış Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yapılacak. Bu yıl kampanyaya 2.5 milyon kişinin gelmesi bekleniyor. Erken rezervasyon yapanlar yüzde 60 indirim fırsatından yararlanacak. Bu uygulama 2008 Mayıs'ta başladı. Türkiye'de tatile çıkan insan sayısı arttıkça iç pazar daha önemsenir hale...