27 / 04 / 2024

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.



Kurban bayramında 9 gün tatil fırsatını değerlendirmek ya da planlı tatilini yapmak için tarih belirleyenler için araç kiralamada yüzde 50 indirimli bir kampanya açıklandı. Kampanya şartlarına göre eğer tatil yapacağınız günü beklemeden şimdiden rezervasyon yaparsanız faturanın yarısını ödemiyorsunuz.

Araç kiralama markası Garenta, bayram tatili ve yaz döneminden önce araç kiralamak isteyenlere rezervasyon konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Sahte sitelere de dikkat çeken marka, araç kiralarken mağduriyet yaşanmaması için dijital kanallar üzerinden yapılan rezervasyonlarda çok dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, yaklaşan Kurban Bayramı ve ardından gelen yaz tatili dönemlerinde araç kiralama talebinin yükseldiğine dikkat çekerek, “Garenta olarak 39 ilde, 21’i havalimanı noktası olmak üzere 80’in üzerindeki ofiste araç kiralama hizmeti yapıyoruz. Resmî web sitemiz ve Garenta mobil uygulaması üzerinden de araç kiralamak hızlı ve kolay şekilde yapılıyor. Tüketicilerimizin araçsız kalmamaları için erken rezervasyon yapmaları şart. Rezervasyonlar anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla değil; kurumsal kaynaklardan yapılmalıdır” ifadesini kullandı.

 

 


 

 


Geri Dön