27 / 04 / 2024

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Yoğun bir iş temposu ve uzun kış günlerinin ardından keyifli bir tatili hak ettik. Ancak otel ve uçak fiyatlarındaki astronomik fiyat artışları düşünülürse tatil hayalini gerçekleştirmek o kadar da kolay değil. Tatilsepeti ise tatilcilere çeşitli otellerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.



Uzun soğuk kış günlerinin ardından hepimiz tatili, denize girip güneşlenmeyi özledik. Özellikle yoğun iş temposunda çalışanlar, keyifli bir tatili iple çekerken, yaklaşan Kurban Bayramı çalışanlara 9 günlük tatil fırsatı sunuyor. Kurban Bayramı’nın olduğu hafta başını da yıllık izin hakkını kullanarak 1,5 gün izin alan 9 gün boyunca doyasıya tatil yapabilecek.

Peki, günümüz ekonomik şartlarında tatil yapmak o kadar kolay mı? En uygun tatil fırsatları nerede? En gözde tatil beldeleri neresi? Yurt içi ve yurt dışında hangi tatil seçenekleri neler? İşte, turizm portalı Tatilsepeti, 4 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirip seyahat etmek ve dinlenmek isteyen üyelerine yönelik yüzde 50 indirimli tatil seçenekleri hazırladı.

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Tatilsepeti konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı’nı değerlendirip gönlünce tatil yapmak isteyen misafirlerine birbirinden eşsiz fırsatlar sunduklarını bildirdi. Buna göre, Tatilsepeti ile Akdeniz’in eşsiz koylarından Ege Bölgesi’nde bir tatil beldesine veya Türkiye’nin herhangi bir köşesine seyahat etmek isteyenleri birbirinden avantajlı tatil imkanları bekliyor.

 


Geri Dön