04 / 05 / 2024

erken rezervasyonlu turlar

erken rezervasyonlu turlar

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Etstur'un cirosu erken rezervasyonla yüzde 60 arttı!

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Etstur erken rezervasyonla yüzde 61 büyüdü!

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının (ERK) 4'üncü döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61'lik artış yakaladı. Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, bunun tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu söyledi.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Gemi turlarında erken rezervasyon başladı!

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

Tatilseverin yurt dışında tercihi bu yıl İtalya turları oldu!

Erken rezervasyon imkanlarının artması ile yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, 2014 Ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut kredisini erken kapatmaya ücret!

Yargıtay, sabit faiz oranlı konut kredilerinde borcun erken kapatılması halinde bankaların “erken kapama ücreti” almalarının hukuka aykırı olmadığına karar verdi. 112 milyar lirayı aşan konut kredileri konusunda tüketicilere kötü haber geldi...

QBahçe, Rıfat Abi için erken teslim ediliyor!

QBahçe’nin söz verilen tarihten altı ay erken teslim edilmesi esprili bir reklam filminin ortaya çıkmasına sebep oldu. QBahçe’yi söz verdiği tarihten 6 ay erken teslim eden Erguvan İnşaat, erken teslimin sebebini reklam filmi haline getirdi.

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Kültür turlarında VIP dönemi başlıyor!

Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın yaptığı açıklamada, kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere yönelik düzenledikleri özel turların şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Q Bahçe'de, daire teslimleri 6 ay erken başladı!

Q Bahçe ' de, daire teslimleri 6 ay erken başladı. İstanbul Kurtköy'deki projede, fiyatlar 228 bin TL ' den başlarken, hemen taşınabilme ayrıcalığı dikkat çekiyor...

Haziranın zam şampiyonu yurtiçi turlar oldu!

Tüketici fiyatları bazında haziran ayında en yüksek fiyat artışı görülen ürün yüzde 49,36 ile yurt içi bir hafta ve daha fazla süreli turlar oldu.

erken rezervasyonlu turlar Haberi

erken rezervasyonlu turlar

Yurt dışı turları düzenleyen Star Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor. Turizm sektöründe yaz aylarında yaşanan hareketlilik kış sezonuna da yansırken, erken rezervasyon İndirimleri turizm sektörünü canlandırıyor. 


Özellikle kış sezonunda yurt dışı seyahatlerini tercih edenler için farklı rotalarda birçok özel konaklama seçeneği sunuluyor. Türkiye'nin İnanç turizminde tanınan ismi Şiar Turizm de yurt dışı turlarında erken rezervasyon İndirimleriyle seyahat severlere birçok indirimli fırsat sunuyor. Star Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Menteşe konuyla ilgili olarak şunları dile getiriyor; "Turizm sektörü Türkiye'de genellikle yaz aylarında yükselişte oluyor. Dolayısıyla da sektör rakamlarının yazın artışa geçtiği görülürken; kış aylarında bu rakamlar yaz aylarına göre azalıyor. Bunun önüne geçebilmek İçin de erken rezervasyon indirimlerinin kış ayları için de sunulması gerekiyor. 2014 yılı İçinde...