17 / 05 / 2024

Erkilet Bulvarı yol harcamaları

Erkilet Bulvarı yol harcamaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarının 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kayseri Erkilet'teki 31 yapı yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erkilet Bulvarı’nın hemen yanında 18 parsel üzerinde bulunan 31 yapı yıkıldı. Toplam 6 bin 150 metrekarelik alan hak sahiplerinin onayıyla kamulaştırıldı.

Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar tadilatı askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Erkilet Bulvarı yol harcamaları Haberi

Erkilet Bulvarı yol harcamaları

Ağır yaşanan kış mevsiminin ardından bulvarda oluşan bozulmayı gidermek için Erkilet Bulvarının 3,3 kilometrelik bölümünü alt yapısıyla birlikte yenilediklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yolun kalitesi ulaşımın güvenliği açısından çok önemlidir. Kocasinan'ı daha ileri noktalara taşımak için çalışıyoruz. 'Yeni Kayseri Kocasinanda Kurulacak, Kocasinan, Kayserinin Yeni Yüzü Olacak' vizyonumuzla en kaliteli hizmetleri sunmak için gayret gösteriyoruz" diye konuştu. 

Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet'in, Kocasina'nın yerleşim ve yaşam merkezi olmasının yanında önemli ulaşım noktalarından biri olduğunun da altını çizerek, "Geleneksel olarak bağ kültürü yaşanan Erkilet yaz mevsiminde yoğun nüfus ve trafik hareketliliği yaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak için bulvarı yeniledik" dedi. 

Çevril, Taşhan, Kuşçu, Kemer, Dadağı, Ebiç, Mahzemin ve Emmiler Mahallelerinin de Erkilet Bulvarını kullandığına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Botaş...