15 / 05 / 2024

Erkök Yapı İnşaat adres 

Erkök Yapı İnşaat adres 

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kök tarafından kuruldu.

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ertan tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Furkan Gültekin tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydoğan tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Selim Ödemiş tarafından kuruldu.

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Seçkin Özer tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kerkük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kerkük Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Sha Shakor tarafından kuruldu.

Erkök Yapı İnşaat adres  Haberi

Erkök Yapı İnşaat adres 

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kök tarafından kuruldu.

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...