30 / 04 / 2024

erku

erku

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Erku, ihracatın yıldızları ödülünü aldı!

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), Soyak şirketi olan Erku'ya ödül verdi

Şehir planlama profesöründen o il için acil çağrı

Şehir Planlama Profesörü Hilal Erkuş, Antalya'da acil olarak konut sorununa çözüm bulunması ve şehrin sürdürülebilirliğini sağlayacak planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Malatya Pütürge’ye yeni yollar yapılıyor!

Muhtar Erkuş: “Pütürge son iki yılda güzel hizmetler aldı. 10 yılda yapılabilecek işleri Büyükşehir Belediyemiz 2 yıla sığdırdı.”

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Erkuş Dekorasyon İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkuş Dekorasyon İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Erkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Bakırköy Yenimahalle'de kuruldu.

Filizler Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filizler Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Özlem Erkuş tarafından Pınartepe Mahallesi Atatürk Caddesi Büyükçekmece adresinde kuruldu

Erku, ihracatın yıldızları ödülünü aldı!

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), Soyak şirketi olan Erku'ya ödül verdi

Türkmenistan'a `dev' Türk imzası

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Erku Uluslararası Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Limited Şirketi, Türkmenistan'da 55 milyon euro'ya hastane kompleksi kuracak.

erku Haberi

erku


Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından 2015 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.


İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği; bünyesinde ihracat faaliyetlerini yürüten yaklaşık 6.000 firma tarafından 2015 yılında gerçekleştirilen 6,3 milyar dolarlık ihracat ile, sektörde Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren İhracatçı Birliği ünvanına sahip.


1981 yılından beri Trakya Döküm tarafından tasarımı ve üretimi gerçekleştirilen sanayi ürünlerinin, tüm dış pazarlarda satış ve pazarlamasını gerçekleştiren ERKU, uluslararası arenadaki başarısını böylece bir kez daha kanıtladı.


Trakya Döküm ürün yelpazesinin ihracatı kapsamında iş ortaklarıyla uzun soluklu ticari ilişkiler kuran ERKU; Almanya, İngiltere, Fransa'nın yanı sıra Avrupa, Güney Amerika, Orta...