15 / 05 / 2024

Erkül Otelcilik İnşaat Limited Şirketi

Erkül Otelcilik İnşaat Limited Şirketi

Erkül Otelcilik İnşaat Altıncılık Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Hikmet Erşahin ve Hüseyin Külekçioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kök tarafından kuruldu.

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

GB Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GB Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Değerli, Ömer Tarı ve Serkar Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Sword Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sword Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu.

Erkül Otelcilik İnşaat Limited Şirketi Haberi

Erkül Otelcilik İnşaat Limited Şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, turizm acenteleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Orta Mahalle Yeni Maltepe Caddesi Alba Sanayi Sitesi D Blok Kat:2 NO: 287 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Hikmet Erşahin ve Hüseyin Külekçioğlu ortaklığıyla...