07 / 07 / 2024

erkut tamay izmir projeleri

erkut tamay izmir projeleri

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay, "Levantenlerden bize miras kalan yapıları yeniden canlandırmak için kentin potansiyelini harekete geçirmek zorundayız" dedi.

Tamay Metal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamay Metal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu. 

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir'de imar planlarına revizyon önerisi!

Erkut Tamay, İzmir'deki üst seviyede olan nüfus artışından kentin olumsuz etkilenmemesi için kentsel tasarım ve imar planlarının revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Erkut Soyak, Ayşe Şan ile tatile çıktı!

İstanbul'un stresli şehir hayatından uzaklaşan işadamı Erkut Soyak ve sevgilisi Ayşe San, Göcek'te tatil yapıyor. Güneş ve denizin tadını çıkaran aşıklar, özel tekneleriyle Ege'nin mavi koylarında gezindiler.

Erkut Time Kayseri projesi bu ay satışa çıkacak!

Erkut Yeşil ve Erkut Center projelerinin satışları devam ederken, Kayserinin en prestijli projesi olarak planlanan Erkut TİME projesini inşa edecek olan firma 2016 Nisan ayı itibari ile satışlara başlayacak.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

erkut tamay izmir projeleri Haberi

erkut tamay izmir projeleri

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay, projelerini açıkladı. 


Tamay, AKP iktidarında İzmir'in arka planda bırakıldığını belirterek, "7 Haziran'da karanlık bir devir biterek aydınlık bir döneme gireceğiz. İzmir'imizin 12 yıllık AKP iktidarında karşı karşıya kaldığı dışlanma, arka planda kalma döneme bitecek, CHP'nin iktidarıyla şahlanış dönemi başlayacak. Bu dönemde bizler hazırladığımız projelerle CHP'nin kadrolarının görevde olacağı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncülüğünde kentimizin kültür ve tarihini ortaya çıkaracak çalışmalar yapacağız" dedi. 


Milletvekili seçilmesi durumunda İzmir için TBMM gündemine getireceği proje ve çalışmaları anlatan Tamay, "Her şeyden önce hedefimiz AKP'nin karanlığından bu ülkeyi kurtarmaktır. Kapı kapı dolaşıp halkımıza giderek onların ve ülkenin sorunların çözümü için ciddi bir alternatif yaratmak için çalışacağız. Yerel siyaset gibi genel siyasette...