27 / 04 / 2024

Erman Gölet özgeçmiş

Erman Gölet özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Erman Gölet, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Erman Gölet kimdir? Erman Gölet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erman Gölet...

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Gümüş yükseliyor gibi görünüyor.. Oysaki, perde arkasında gümüş dibi mi gördü! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda 12 TL seviyesinde değerleniyor. Her en kadar yukarı yönlü ibreyi gösterse de dünya genelinde gümüş dibi mi gördü? İşte gümüşte son dakika...

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Tapu işlemleri 1 günde biter mi?

Gayrimenkul devir işlemini ilk defa yapacak olan kimseler, bu işlemin ne kadar sürdüğünü araştırıyor. Peki, tapu işlemleri 1 günde biter mi?

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir?

Emlak vergisi borcunun belirlenen tarihlerde ödenmemesi durumunda mükellefler vergi cezası ile karşılaşıyor. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir? İşte tüm merak edilenler...

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erman Gölet özgeçmiş Haberi

Erman Gölet özgeçmiş

Erman Gölet kimdir?

Erman Gölet, 1961 Eskişehir doğumludur. Erman Gölet, 1983 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1986 – 2000 yılları arasında İller Bankası’nda İnşaat Başmühendisliği görevinde bulundu. 1996 – 2010 yılları arasında, 14 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 


2000 – 2008 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gölet, ayrıca Enerji-Sen kurulduğunda genel merkez yönetiliciliği görevinde de bulundu. Gölet halen İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi Danışma Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Gölet, şimdiye kadar mesleğiyle ilgili onlarca konferans, panel ve sempozyumun danışma, bilim ve düzenleme kurullarında da yer aldı. 2010 yılında CHP İl Başkanlığına seçilen Erman Gölet, iki dönem bu göreve seçildi. 


2013 yılı sonunda bu görevden istifa ederek CHP’de...