27 / 04 / 2024

Erman Yerdelen biyografi

Erman Yerdelen biyografi

Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyesi Erman Yerdelen kimdir? Erman Yerdelen bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erman Yerdelen, ne zamandan beri Doğuş Holding Yönetiminde yer alıyor?

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abuzer Yılmaz ve Erman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Durmuş tarafından kuruldu.

Erman Kalkandelen hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Erman Kalkandelen kimdir? Hangi şirketlere yönetim kurullarında görev aldı? Özak GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Erman Kalkandelen ile ilgili merak edilen her şey...

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Düzener ve Turgay Şimşek ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Erman Kendibaşına hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kendinbaşına hangi görevlerde bulundu? Hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Nereden mezun oldu? İşte Erman Kendibaşına ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Erman Kalkadelen kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kalkadelen kimdir? Erman Kalkadelen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar....

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erman Görmüş tarafından kuruldu.

Erman Yerdelen biyografi Haberi

Erman Yerdelen biyografi

Erman Yerdelen kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu'nda yer alan; Doğuş Yayın Grubu'nda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan 1938 doğumlu Yerdelen, Işık Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Yüksek Öğrenimine Almanya'da devam etmiştir, 1966 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Yüksek Okulu "İktisadi İşletmecilik" bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi'nde "Master" derecesini almıştır.


İş hayatına 1968 yılında TATKO T.A.Ş.'de başlamış, 1997 yılında TATKO T.A.Ş.'den ayrılarak, kurucu Ortaklarından olduğu TATMAK A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 1953'de kurulan aile şirketi KARYER ve TATMAK'ta hem ortak, hem "Başkan" olarak görevine devam etmektedir. 


1992 Ocak ayı ile 1996 Nisan ayı arasında Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.1996 yılı sonunda "NTV" Televizyonu'nun kuruluşunda ilk günden başlayarak görev almıştır. 


Halen Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyeliğini de sürdürmektedir....