23 / 05 / 2024

Ermenek konutları

Ermenek konutları

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğu: " Ermenek’te meydana gelen kaza nedeniyle mağdur olan ailelere yardımda bulunacağız. TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları'nda teslimler başlıyor!

Karaman Ermenek'te tamamlanan TOKİ konutları Ağustos ayı ortalarından itibaren hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Karaman Ermenek son başvuru tarihi!

46 konutluk TOKİ Karaman-Ermenek projesinde yer alan konutlar kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Karaman Ermenek son başvuru tarihi...

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları satılacak!

Karaman-Ermenek Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 46 adet konut, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

TOKİ Ermenek konutlarında vade yeniden düzenlendi!

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; önce vadesi 180 ay olan B1 tipi (2 + 1) konutların vadesi 240 ay, 120 ay olan C tipi (3+1) konutların vadesi 144 ay olarak yeniden düzenlendi.

TOKİ Ermenek Konutları'nda yüzde 6 indirim yapıldı!

Ermenek'te TOKİ konutlarının, TOKİ tarafından belirlenen konut satış bedellerinin, yüksek bulunması sebebiyle Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen devreye girdi. Konutlarda yüzde 6 indirim uygulandı.

Ermenek'te TOKİ konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde TOKİ tarafından gerçekleştirilen toplu konut uygulaması kapsamında inşaatları tamamlanan konutların hak sahipleri için kura çekilişi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

Ermenek ve Başyayla TOKİ konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan konutların yapımı devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren yüklenici firmanın şantiye şefi Ali Kemal Kurt, 19 Şubat 2014'te yapılan ihale sonrası, hızla çalışmalara başlanıldığını belirtti.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Ermenek konutları Haberi

Ermenek konutları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.


Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yapılan açıklamada, TOBB olarak, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "12 yılda, doğal afetler ile eğitim, gıda ve kültür konularındaki yardım ve yatırımlarımız 500 milyon liraya ulaştı. Halen de 81 ilde 81 Anadolu, Fen, İmam-Hatip ve meslek lisesi yaptırıyoruz" dedi.


Hisarcıklıoğlu, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için iş dünyasını seferber ettiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:


 "Topladığımız 17 milyon lirayı da hükümetimize takdim etmiştik. Ermenek’te vuku bulan maden faciası için de benzer bir yardım planlıyoruz. TOBB olarak yılbaşı dolayısıyla başkanlarımıza ve üyelerimize ajanda dışında herhangi...