08 / 06 / 2024

ermenek maden şehitleri ailelerine ev tapusu verildimi

ermenek maden şehitleri ailelerine ev tapusu verildimi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Madencilerin aileleri artık bu millete emanettir. Bu millet, emanetine her zaman sahip çıkmıştır" dedi. Hisarcıklıoğlu, evlerin tapu dağıtım töreninde, Ermenek'in doğası ve insanının güzelliğiyle bilindiğini belirtti.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Kocaeli Gebze'de adliye binasının inşaatı çöktü!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni adliye binası inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Mevlana Mahallesi Soma Maden Şehitleri Caddesi'nde yapımı devam eden adliye binasının inşaatında meydana geldi.

İzmir'de Maden Şehitleri Parkı yapı çalışmaları başladı!

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Soma'da Maden Şehitleri anısına yaptırılan okullar açıldı!

Soma'daki 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı.

Ermenek maden şehitleri ailelerine tapular verildi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Madencilerin aileleri artık bu millete emanettir. Bu millet, emanetine her zaman sahip çıkmıştır" dedi. Hisarcıklıoğlu, evlerin tapu dağıtım töreninde, Ermenek'in doğası ve insanının güzelliğiyle bilindiğini belirtti.

Ermenek'te ailelere iki ev vermek istiyoruz!

Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden kazasında yaşamlarını yitirenlerin ailelerine bir değil, iki ev verebilmeyi istediklerini belirterek, "Yasal olarak yapılması gereken düzenlemeler vardı. Önümüzdeki günlerde bu düzenlemeler yapılacak" dedi.

TOBB Ermenek'teki madencilerin ailelerine ev alacak!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu, Ermenek'te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Ermenek'teki ailelere birer ev alma kararı aldık!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Ermenek'teki 8 kömür işletmesinde üretim durduruldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Ankara Grup Başkanlığı kararıyla Ermenek'te faaliyet gösteren 8 maden ocağında üretim durduruldu. 8 maden ocağında eksikler giderilinceye kadar üretimin durdurulması kararı verildi.

Kınık'ta Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ermenek'teki madencilere konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut inşa edecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ermenek'te 6 adet sosyal konut yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman ’ın Ermenek İlçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla “6 Adet Sosyal Konut” yapmayı planlıyor.

ermenek maden şehitleri ailelerine ev tapusu verildimi Haberi

ermenek maden şehitleri ailelerine ev tapusu verildimi

"Ailelerin, bu milletin en zor günlerde nasıl birbirleriyle dayanışma içinde olduklarını bilmelerini istiyoruz. Bu evleri kendilerine verirken, onların hayatını bir nebze olsun kolaylaştıracak adımları atma gayreti içerisindeyiz"


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, madencilerin ailelerinin artık millete emanet olduğunu, bu millet emanetine her zaman sahip çıktığını söyledi.


Hisarcıklıoğlu, Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'ndeki Ermenek'te hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine verilecek evlerin tapu dağıtım töreninde, Ermenek'in doğası ve insanının güzelliğiyle bilindiğini belirtti.


Ermenek insanının çalışkanlığı, zekiliği, mücadelesi, misafirperverliği ve aydın insanlarıyla geçmişten bu yana bu özelliğini hep koruduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, Ermenek insanının bu zor coğrafyada ekmeğini taştan çıkarmasını bildiğini ifade etti.


Ne yazık ki; Ermenek'te güzel ahlaka sahip 18 insanı kaybettiklerini anlatan Hisarcıklıoğlu, "Helal kazanç peşinde koşan 18 madenci işçi kardeşimiz...