18 / 05 / 2024

Ermenek toki toki Ermenek

Ermenek toki toki Ermenek

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğu: " Ermenek’te meydana gelen kaza nedeniyle mağdur olan ailelere yardımda bulunacağız. TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan ödemeler sağlanıyor.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi başladı ve devam ediyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü!

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 64 bin 463 TL'den başladığı projede 46 adet konut satışa çıkarıldı.

Ermenek TOKİ Evleri fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri projesindeki 46 konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ermenek TOKİ Evleri fiyatları...

Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Karaman-Ermenek projesi kapsamında yer alan 46 adet daire kurasız ve başvuru önceliğinde açık satışta. Peki, Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru dönemi başladı ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Fiyatların 64 bin 463 TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Peşinat ücretinin 7 bin 736 liradan başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Ermenek toki toki Ermenek Haberi

Ermenek toki toki Ermenek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.


Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yapılan açıklamada, TOBB olarak, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "12 yılda, doğal afetler ile eğitim, gıda ve kültür konularındaki yardım ve yatırımlarımız 500 milyon liraya ulaştı. Halen de 81 ilde 81 Anadolu, Fen, İmam-Hatip ve meslek lisesi yaptırıyoruz" dedi.


Hisarcıklıoğlu, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için iş dünyasını seferber ettiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:


 "Topladığımız 17 milyon lirayı da hükümetimize takdim etmiştik. Ermenek’te vuku bulan maden faciası için de benzer bir yardım planlıyoruz. TOBB olarak yılbaşı dolayısıyla başkanlarımıza ve üyelerimize ajanda dışında herhangi...