05 / 07 / 2024

Ermeşe İnşaat şirketi

Ermeşe İnşaat şirketi

Ermeşe İnşaat Elektronik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Hasan Özmeşe ve Mahmut Ergün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Omar Ayesh tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Interparex Ventures İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Interparex Ventures İnşaat Şirketi Fatih’te 1 milyon  TL sermaye bedeli  ile  Abdoul Karım , Munachım Ikechı Alozıe, Ramazan    Ekecik tarafından kuruldu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Ayhan Ayvalı tarafından kuruldu.

Ermeşe İnşaat şirketi Haberi

Ermeşe İnşaat şirketi

Ermeşe İnşaat Elektronik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Hasan Özmeşe ve Mahmut Ergün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.Ermeşe İnşaat Elektronik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ermeşe İnşaat Elektronik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Kağıthane, Merkez Mahallesi, Sadabad Caddesi, No:17 Derican İş Merkezi, Kat:4 Büro No: 406....