07 / 05 / 2024

eroğlu gayrimenkul fırsatları

eroğlu gayrimenkul fırsatları

Eroğlu Gayrimenkul'den bayrama özel 10 TL'lik indirim fırsatı. Firma; İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda ve Harmony Towers projelerinde geçerli bu indirim bayramın 3. ve 4. gününe özel olarak tasarlandı...

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli danışman arayışı girişim fırsatları yaratıyor. 5 Haziran'da yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik sayesinde büyümenin hızlanması bekleniyor. Bu çerçevede 7 şirket 2018 sonuna kadar 196 franchise ofis açmayı planlıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Eroğlu Skyland İstanbul ödemeleri 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Galata, gayrimenkul yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor!

İstanbul'un Galata bölgesi düşen emlak fiyatları ile gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere özel fırsatlar!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hızlı büyüme emlakçılıkta da kabuk değişimine yol açtı. Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor.

eroğlu gayrimenkul fırsatları Haberi

eroğlu gayrimenkul fırsatları

İstanbul Lounge 2, Yenimoda ve Harmony Towers projelerinde geçerli olan 10 bin TL'lik bayramı indirimi kampanyası, bayramın 3. ve 4. günlerinde geçerli olacak. 


İstanbul Lounge!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da yükselen İstanbul Lounge projesinde daire teslimleri hemen gerçekkleşiyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu proje, 792 adet daireden meydana geliyor. 


İstanbul Lounge 2!

İçerisinde 2 bin 605 adet dairenin bulunduğu İstanbul Lounge 2 toplam 42 bin 878 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. 


Yenimoda Evleri!

Teslimlerine 2015 yılının Haziran ayında başlanacak olan...