30 / 04 / 2024

eroğlu holding Skyland İstanbul Ofis

eroğlu holding Skyland İstanbul Ofis

Eroğlu Holding 8 yılda 5 projeyi teslim etti. Maslak Seyrantepe'de yapımı süren 504 ofisten oluşan Skyland İstanbul Ofis projesinde metrekare satış fiyatları 6 bin 965 TL'den başlıyor.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'in şehrin simge projesi olduğunu söyleyen Eroğlu Holding Başkanı Nurettin Eroğlu, "Pandemide ofis kulelerine yoğun talep geldi" dedi.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Skyland İstanbul'da aidat krizi!

Eroğlu Holding tarafından inşa edilen Skyland İstanbul projesiyle ilgili de yeni bir aidat krizi gündeme geldi. İşte projedeki yüksek aidatlarla ilgili o iddialar...

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul ödemeleri 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

eroğlu holding Skyland İstanbul Ofis Haberi

eroğlu holding Skyland İstanbul Ofis

İnşaat sektöründe 8 yıldır yer alan Eroğlu Holding iştiraki Eroğlu Gayrimenkul, Ofishane, Ümraniye Akkom Ofis Park, Florya Ofis Park, Platform Merter ve Harmony Towers'tan oluşan 5 projeyi tamamladı. 


Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, tamamladıkları 5 ofis projesine bir yenisi daha eklediklerini aktararak, "Ofis, alışveriş merkezi ve rezidanslardan oluşan bir başka karma projemiz Skyland İstanul'un ofis bloğunun yapımı Maslak Seyrantepe'de sürüyor" dedi. 


Skyland İstanbul Ofis blokunun 504 ofisten oluştuğunu kaydeden Eroğlu, ofis blokunda metrekare satış fiyatlarının 6 bin 965 TL'den başladığını belirtti. Bölgedeki canlılık, metroya ve TEM'e olan direkt bağlantısı, Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olması sebebiyle projeye oldukça yoğun bir talep bulunduğunu aktaran Eroğlu, satışları devam etmekte olan ofis blokunda, banka kredüi ve firma bünyesinde taksit seçenekleri gibi...