30 / 04 / 2024

eroğlu inşaat 2017 projeleri

eroğlu inşaat 2017 projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Metrohome Kameroğlu İnşaat fiyat!

Metrohome Kameroğlu İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Aşçıoğlu İnşaat 2017 yılında 415 milyon TL ciro hedefliyor!

Ascıoglu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yasar Aşçıoglu "Böylelikle Ataköy'de toplam 1100 üniteye ulaşmış olacağız. Bu proje için en az 150 kişilik istihdam sağlayacağız. 2017 yılında tamamlanacak projelerimiz İle birlikte 415 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

eroğlu inşaat 2017 projeleri Haberi

eroğlu inşaat 2017 projeleri


Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ve son günlerde artan terör olayları neticesinde bize düşen görev çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 


Eroğlu Holding olarak faaliyet gösterdikleri tekstil ve gayrimenkul alanlarında yatırım planlarında değişiklik olmadığını anlatan Eroğlu, "Ülke ekonomisine yön veren bizim gibi büyük firmalara düşen görevin, çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam etmek olduğuna inanıyoruz" dedi. 


Eroğlu Holding olarak, demokrasimizin bu süreçten güçlenerek çıkması için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Eroğlu, 2023 hedeflerine ilişkin şunları söyledi: "Holding olarak temel amacımız faaliyette bulunduğumuz her sektörde Türkiye'ye değer katmak. Eroğlu Holdingin amiral gemisi olan tekstil ve Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olan...