06 / 05 / 2024

eroğlu inşaat istanbul lounge 2

eroğlu inşaat istanbul lounge 2

Eroğlu Gayrimenkul'un imzasını taşıyan İstanbul Lounge 2 projesinde fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor. İstanbul Lounge 2 ne zaman teslim sorusunun cevabı Mart ayı olarak verildi...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Çebioğlu İnşaat'tan Karabük'e 40 milyon TL'lik yatırım!

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Metrohome Kameroğlu İnşaat Projesi!

Kameroğlu İnşaat'ın Beylikdüzü projesi Metrohome Suites & Residence, Mayıs ayı içerisinde satışa çıkacak. Metrohome Beylikdüzü projesi için ön talepler alınmaya başlandı...

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatlar!

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatları 286 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları Nisan 2018 yılında tamamlanacak...

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu inşaat sektörünün yeni gözdesi!

Yatırım planlaması yapılan ve devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Cezaevi Kampüsü, Hastane gibi projelerle birlikte son yıllarda inşaat sektöründe de Türkoğlu İlçesi cazibe merkezi oldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

eroğlu inşaat istanbul lounge 2 Haberi

eroğlu inşaat istanbul lounge 2

1.800 metrekare ticari alana, 42,878 metrekare arsa alanına, 107 bin metrekare inşaat alanına, 70 bin 800 metrekare konut alanına sahip olan İstanbul Lounge 2 projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 259 metrekare arasında değişiyor.


Açık havuz, relax havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, cafe, oyun parkı, tenis kortu-basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk kulübü, dev satranç, iç bahçeler, yansıma kanallarının bulunduğu İstanbul Lounge 2'de 1+0'dan 4+1'e kadar tüm konut tipleri bulunuyor. " İstanbul Lounge 2 ne zaman teslim " sorusunun yanıtı Mart 2013 olarak verildi.



Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Halkalı''da yükselen İstanbul Lounge 2 Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin TL ile 412 bin TL, 2+1 daireler 259 bin TL ile 477 bin TL, 2,5+1 daireler...