04 / 05 / 2024

Eroğlu sermaye

Eroğlu sermaye

İstanbul’da 1983 yılında 6 makinelik küçük bir konfeksiyon atölyesinde üretime başlayan Eroğlu Holding, 30. yılını kutladığı 2013’ü 1 milyar 250 milyon dolarlık ciroyla kapatmaya hazırlanıyor...

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tayyip Eroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurtaç Eroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bahçelievler'de kuruldu.

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Eroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Eroğlu Emlak Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Emlak Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Yaşar Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Esenyurt, Uğur Mumcu Caddesi, 1566 Sokak 'ta kuruldu.

Eroğlu Yapı İstanbul Lounge 2 Konutları'nda 2,5+1 387 bin TL!

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da konumlandırdığı İstanbul Lounge 2 projesinde 1+1'den 4+1'e kadar geniş konut seçenekleri bulunuyor...

İstanbul Lounge Eroğlu Halkalı'da 170 TL'ye! Yaşam başladı!

Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve ana arterlere yakın konumuyla dikkat çeken İstanbul Lounge’ın sakinleri Ekim sonu itibariyle anahtarlarını alarak evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi'nden ilk görüntüler!

Eroğlu Gayrimenkul Anadolu Yakası Erenköy'de Kentsel Tasarım Projesi'ne başlıyor. Projenin ilk görüntüleri ve bilgileri www.emlakkulisi.com'da...

Eroğlu sermaye Haberi

Eroğlu sermaye

Tekstil, perakende ve inşaat alanında faaliyet gösteren Eroğlu Holding, 2013 yılını  %25 büyümeyle tamamlayacak. Eroğlu Holding’in, 1 milyar 250 milyon dolara ulaşması beklenen cirosunun yaklaşık 750 milyon doları yurt dışı faaliyetlerden elde edilmiş olacak.  

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Eroğlu Holding ve şirketlerinin 2013 yılının değerlendirildiği ve gelecek hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, büyüme hedefleri doğrultusunda 2014 yılında ciroyu 1,5 milyar dolar, 2015’te ise 2 milyar dolar seviyelerine çıkarmayı planlandıklarını açıkladı. Eroğlu, ‘‘Böylece 2012 yılında 1 milyar dolar olan ciromuzu 3 yıl içinde 2 katına çıkarmış olacağız’’ dedi.

Dünya markalarına üretim yapıyor

Hazır giyimde yıllık üretimin 26 milyon adet olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, bunun 20 milyon adedinin denim, 6 milyonunun ise örme üretimi olduğunu söyledi.

Kendi markaları dışında...