01 / 05 / 2024

eroğlu yatırım

eroğlu yatırım

2013 ikinci çeyreğinden sonra 4 yeni projeye start vereceklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, projenin 2'si İstanbul diğer 2'si de İstanbul dışında olacağını söyledi...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

eroğlu yatırım Haberi

eroğlu yatırım

Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland projesinin lansman toplantısında konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 4 yeni projeye start vermeye hazırlandıklarını söyledi. 2013 yılı Eroğlu Gayrimenkul için atılım yılı olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, 4 yeni projelerinin 2'si İstanbul'da diğer 2'si de İstanbul dışında olacağını açıkladı. 


İstanbul'a 7 bin konutluk dev proje

Her 4 projeyi de 2013 yılında lanse edeceklerini ifade eden Nurettin Eroğlu, "2012 yılı bizim için önemli bir yıldı. Her 2 ayda bir lansman yapacağız dedik ve yaptık. 2013 yılı da yine bizim için yatırım yılı olacak. Şu an üzerinde çalıştığımız 4 yeni proje var. 4 projeden 2'si İstanbul'da diğer 2'si de İstanbul dışında yapılacak. Şu an görüşmeler devam ettiği için lokasyon belirtmem doğru olmaz. İstanbul'daki projelerimiz konut projesi olacak....