12 / 09 / 2024

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Yatırım için değil oturmak için alın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Yatırım için değil oturmak için alın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut almak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Şatıroğlu yatırım için Türkiye'den konut satın alınmamasını tavsiye ederken, sadece oturum amaçlı alınması gerektiğine dikkat çekti. 



Türkiye'de yurt içi yerleşiklerin gayrimenkul alımları devam ediyor. Temmuz ayı itibariyle yurt içi yerleşiklerin yurt dışında gayrimenkul yatırımları yıllıklandırılmış olarak bakıldığında 2 milyar dolara ulaştı.

Konut sahibi olmak isteyenler konut almak için fırsatını kollarken ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan şaşırtan bir açıklama geldi. Şatıroğlu 'Ev sahibi düşmanı zihniyet yanlışta inat ediyor' diyerek Türkiye'den yatırım amaçlı konut alınmamasını tavisye etti. 

Şatıroğlu ev almak isteyenler için iki kritik noktaya değinerek, yatırım değil oturum için ev alın uyarısı yaptı. İşte Tunç Şatıroğlu'nun sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Tunç Şatıroğlu @TuncSatiroglu
Ev sahibi düşmanı zihniyet yanlışta inat ediyor. Bu şartlar altında yatırım için Türkiye'de gayrimenkul alınmasını tavsiye etmiyorum. 

Oturmak için alacaksanız Türkiye'de konut alabilirsiniz. Aradığınız konutu buluduysanız vakit geçirmeden alın.

Yurtdışında Dubai'de dövizle kiraya verme imkanı var. Dirham dolara sabitlenmiş. Yani dolarla kiraya vermiş gibi oluyorsunuz. Yatırım yapmak isteyenler [email protected] 'a Dubai başlakılı bir eposta gönderirlerse Dubai'de yaşayan arkadaşımıza iletiyoruz. 

 

Kiralarda yeni dönem başlıyor! Ünlü avukat örneklerle açıkladı! Bunu yapanlara ceza uygulanacak!

Son 5 yılda altın mı yoksa konut mu daha çok kazandırdı?

Uzmanı açıkladı: Konut ve arazi almak için en uygun dönemdeyiz!

Konut yatırımında rota değişti! Yatırımcılar artık yurt dışına yöneliyor

Geri Dön