01 / 05 / 2024

Erol Altan şirketleri

Erol Altan şirketleri

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Erol Altan'dan yeni şirket!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Erol Altan: Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, '2011 yılı Haziran ayından bu yana yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyoruz. Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor' dedi.

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin acı günü: Erol Terzioğlu vefat etti!

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin genel müdürü Erol Terzioğlu hayatını kaybetti. Cenaze 15 Temmuz 2014 Salı günü Üsküdar Surp Haç Ermeni Kilise'inden kaldırılacak ve defnedilecek...

Nevzat Erol kimdir?

İstanbul Belediye Sarayı'nın mimarı Nevzat Erol kimdir? Mimar Nevzat Erol, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? Mimar Nevzat Erol, ne zaman vefat etti? İşte Nevzat Erol'un biyografisi..

Özel elektrik şirketleri, sayaç mühürleyemeyecek!

Yargıtay, elektrik dağıtım şirketlerinin yaptığı mühürleme işleminin, yasalara aykırı olduğuna hükmetti. Özel elektrik şirketleri, sayaç mühürleyemeyecek. Şimdiye kadar yapılanlar geçersiz sayılacak. Mühür bozana verilen cezalar silinecek.

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar aşk yuvalarını buldu...Engin Altan Düzyatan geçtiğimiz günlerde, evlendikten sonra eşiyle birlikte oturmak için Çubuklu Vadi Evleri’nde aylık kirası 15 bin lira olan 3 katlı bir villa tuttu

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp evleniyor!

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İnşaat şirketleri 1,5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti!

İSTANBUL Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesine sahildeki 1.5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti. İhaleye Sunan Özak 4 milyar 240 milyon liralık teklif etti.

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

Erol Altan: Çevreci konutlar enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor!

Doğaya ve kullanıcılarına pek çok alanda avantajlar sunan ve önemi son yıllarda anlaşılan cevreci konutlar yatırımcısına da isletme maliyetlerinde yüzde 10 ve enerjide ise yüzde 50'ye varan tasarruf imkanı sağlıyor.

Denge Yatırım Holding A.Ş grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Denge Yatırım Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Denge Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Kürşat Tuncel: Sigorta şirketleri inşaat tamamlanma sigortasına hazır mı?

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel Sigorta şirketlerinin inşaat tamamlanma sigortasına hazır olup olmadığını anlatan bir makale kaleme aldı. Sigorta şirketleri inşaat tamamlanma sigortasına hazır mı?

Erol Altan şirketleri Haberi

Erol Altan şirketleri


Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 


Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Şirketin amacı, başta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları  ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik, yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir: A-İnşaat hizmetleri 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...