28 / 04 / 2024

Erol Altan

Erol Altan

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, '2011 yılı Haziran ayından bu yana yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyoruz. Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor' dedi.

Erol Altan: Bu sezon konut taleplerinde artış yaşanacak!

Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade ediyor.

Erol Altan: Bankaların kampanyaları ile konut satışları 2013'te yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı.

Erol Altan: Düşen faiz oranları konuta olan talebi arttırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı...

Altan Elmas: KONUTDER'de önceliğimiz sektörün önünü açmak!

KONUTDER’in başkanlık koltuğuna oturan Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas, “KONUTDER olarak önceliğimiz sektörün önünü açmak” diye konuştu.

KONUT-DER'in yeni başkanı Altan Elmas oluyor!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin yeni başkanı Altan Elmas oldu. Dün gece yarısı verilen karar önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak.

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Altan Elmas: 2017'de rekorun da rekorunu kırarız!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kötü geçen 2016 yılının ardından sektör hakkında açıklamalarda bulundu. Elmas "Eğer faizi yüzde 1'in altında tutmayı başarırsak, rekorun da rekorunu kırarız" diyor...

Altan Elmas: 2023 hedefleri millet meselesi olarak görülmeli!

Türkiye’nin hain darbe girişimi, kriz lobisinin kur operasyonları gibi saldırılar altında olduğunu söyleyen Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas, “2023 hedeflerini hükümet meselesi değil millet meselesi olarak görmek gerekiyor” dedi.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Erol Altan'dan yeni şirket!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Recep Erol: Büyükçekmece'deki arsalar bizim geleceğimiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, Ekim Meclisi'nde yaptığı konuşmada arsaların önemine değindi. Erol, arsaların satılmasından yana olmadıklarını ifade ederken, geleceğe olan en büyük yatırımın yine bu arsalar olduğunu söyledi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Erol Altan Haberi

Erol Altan

Son zamanlarda şiddetli yağan yağmur, birçok bölgede sel baskınlarına neden oluyor. Özellikle dere yataklarına yapılan evlerde maddi zararların fazla olması, inşaat sektöründe yeterince araştırma yapılmadan evlerin yapıldığı izlenimi bırakıyor.  Kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniden yapılan konutlar, insanlar tarafından daha güvenli bulunuyor.

Şiddetli sağanak yağış, birçok bölgede hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış sonrasında Üsküdar’da deniz seviyesinin yükselmesiyle maddi ve manevi kayıplar meydana gelmişti. Doğal afet olarak adlandıracağımız şiddetli yağışlar evlerde su baskınlarına da yol açıyor ve inşaat firmalarının bu konudan ne kadar sorumlu olduğunu gözler önüne seriyor.

Birçok inşaat firmasının dere yataklarına yakın yerlerde yaptığı evler sel felaketinden en fazla etkilenen yerler arasında gösteriliyor. Şiddetli yağış sonrasında ev sahipleri ve esnaf zor durumda kalırken, inşaat firmalarının yer seçiminde ve yapılaşmada...