25 / 08 / 2024

Erol Efendioğlu orhaneli osb

Erol Efendioğlu orhaneli osb

Türkiye’den ihraç edilen 8 milyon tonluk mermerin yüzde 11’ini karşılayan Bursa, 900 yıllık ömre sahip 105 milyar dolarlık mermer rezervinin bulunduğu Orhaneli’de maden organize sanayi bölgesi kurmaya hazırlanıyor

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hayalioğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Efendioğlu tarafından kuruldu.

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Erol Efendioğlu orhaneli osb Haberi

Erol Efendioğlu orhaneli osb


Maden- Mermer Üreticileri ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) Başkanı Erol Efendioğlu, Türkiye’nin ilk maden organize sanayi bölgesini Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Başköy’de kuracaklarını belirterek , maden OSB sayesinde maden ocaklarından çıkarılan tüm mermeri işleme kapasitesine de sahip olacaklarını söyledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çin başta olmak üzere dünyaya blok mermer yerine işlenmiş ürün satılması teklifini olumlu karşıladıklarını kaydeden  Efendioğlu, “Geçtiğimiz yıl, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü ile yapılan araştırmalar neticesinde Başköy’de 105 milyar dolarlık mermer rezervi bulduk. 900 yıllık ömre sahip bu rezerv Orhaneli bölgesindeki maden zenginliğini ortaya koydu. Türk madenciliğine Bursa’nın katkısı ise yüzde 11 dolaylarında. Bursa Türkiye’nin en büyük mermer yataklarına sahip. Madencileri bir çatı altına toplayarak maden işleme tesisleri kazandırmayı hedefledik. Bu bu...