30 / 04 / 2024

erol mizrahi polisan

erol mizrahi polisan

POLİSAN CEO'su Erol Mizrahi, boyanın dekorasyonun bir parçası olduğunu, boyanmamış kirli ortamların insanları depresif yaptığını söyledi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 bin binayı mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Erol Aksoy’un arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi!

2008’de işadamı Erol Aksoy’un TMSF tarafından el konulan arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi.

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Emre Erol: Konutta talep artmaya başladı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, konut satışlarının arttığını vurguladı ve “Bu trendin sene sonuna dek devam edeceği görüşündeyiz.

Emre Erol: Araplar Bursa'yı, Almanlar Antalya'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin cazibe merkezi haline dönüştüğünü vurgulayan gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, "Bursa-Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekerken, Antalya bölgesi ise Alman yatırımcıların ilk tercihi" ded

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

erol mizrahi polisan Haberi

erol mizrahi polisan

Mizrahi, Polisan'ın yeni konsepti olan Deco Center'ın açılışı için geldiği Denizli'de yaptığı açıklamada, bir aile şirketi olan Polisan'ın esas kökeninin tekstil olduğunu, bugün ağırlıklı olarak dekoratif boya ve mobilya grubu üretimi yaptıklarını, tekstil işine Çerkezköy'de devam ettiklerini söyledi. Farklı bir konsept oluşturmak üzere Deco Center projesini hayata geçirdiklerini anlatan Mizrahi, uygulamanın yeni bir konsept ve mağaza sayısı 4-5 tane olduğunu, yeni projelerle mağaza sayısının artacağını bildirdi. 'Gülen boya' mesajıyla insanlara daha huzurlu mekanlar yaratmayı arzuladıklarını anlatan Mizrahi, şöyle konuştu: 'Bütün çalışmalarımızın altında da bu yatıyor. Boya bilinci yetersiz. İnsanlar niye boyar genelde? Çoğu zaman estetik olarak düşünürler. Esasında boyanın korumaya yönelik bir...