29 / 04 / 2024

Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi

Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi

Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi Duygu Demirörs tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tacir ve Ziya Tacir ortaklığında kuruldu.

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gül tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi



Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi Duygu Demirörs tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.


Erra Yatırım Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Ve alt kiracı almaya alınan gayrimenkulleri kiraya verirken bedel...