06 / 05 / 2024

ERSA Mobilya firması

ERSA Mobilya firması

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Ajda Pekkan Bodrum'daki villasını 1.5 milyona yeniledi!

Bir mobilya firmasının yüzü olan Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'daki 4 katlı villasını 1.5 milyon TL'ye yeniledi. Pekkan'ın villasının tadilatı 5 ay sürdü.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Demet Akalın mobilya reklamından 650 bin lira aldı!

Şarkıcı Demet Akalın bir mobilya firmasının reklamı için dudak uçuklatacak bir ücret aldı. Akalın'ın 650 bin lira aldığı iddia edildi.

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Y kuşağı markalı mobilya tercih ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, Nielsen firmasına yaptırdığı araştırmalara devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleşen araştırma sonuçlarına göre; Türkiye genelinde markalı mobilya tercih eden tüketiciler, ortalama 34 yaş ile Y kuşağında bulunuyor

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

ERSA Mobilya firması Haberi

ERSA Mobilya firması

Mobilya sektörünün köklü firmalarından ERSA, 2011-2013 döneminde yakaladığı yüzde 159 büyüme oranıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından belirlenen “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” listesinde 44’üncü sırada yer aldı. Listede yer alanlara ödüllerini vermek üzere düzenlenen törende, aynı zamanda Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) Başkanı olan ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata, ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin global piyasada dikkat çekmesi için yürütülen projeyi oldukça önemsediklerini vurgulayan ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata; “Bu yıl 57’nci yaşını kutladığımız ERSA Mobilya, 2011-2013 döneminde yüzde 159 büyüdü. Özgün tasarımlara sahip ürünleriyle sektörde öncü olan ve 33 ülkeye ihracat...