06 / 05 / 2024

Ersa Mobilya ulaşım

Ersa Mobilya ulaşım

Fuarda, yeni konseptler, yeni fikirler ve yeni ürünleri sunacak olan ERSA Mobilya unutulmaya yüz tutmuş zanaat ve zanaatkârları konu alan “Tekrarsız” belgesellerini de ilk kez gösterime sunacak.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Ersa Mobilya başarı öyküsünü TOBB ETÜ öğrencileriyle paylaştı!

Yarım asırlık başarı öyküsü Özel tasarım mobilyalarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen ERSA Mobilya'nın başarı öyküsünü şirketin Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, TOBB ETÜ'de öğrencilerle paylaştı.

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

ERSA Mobilya, dünya devi HAWORTH'la anlaştı!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH ’ ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti...

Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni yapıldı!

Bu yıl 7. si düzenlenen "Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Betül Kirez tarafından hazırlanan tasarım "Ersa Ofis Özel Altın" ödülünü kazandı.

Muhittin Selvitopu: Ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörü önceliğimiz!

İzmir Karabağlar'da Başkan Sıtkı Kürüm'ün yerine CHP'den aday gösterilen ve seçimi kazanan Muhittin Selvitopu, mazbatasını aldıktan sonra, öncelikli olarak ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektöründeki sorunlara eğileceği mesajını verdi...

Maltepe Nish Adalar ulaşım!

Maltepe Nish Adalar ulaşım bilgileri haberimizde yer buluyor. Özyazıcı İnşaat Maltepe Nish Adalar Evleri'nde ev fiyatları 206 bin 817 TL'den başlıyor...

Halkalı MNG Blue Boutique ulaşım!

Toplam 276 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşan Halkalı MNG Blue Boutique ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Oto World Asya Pendik ulaşım!

Oto World Asya Pendik ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 TL'den başladığı Oto World Asya Pendik'te teslimler Aralık 2014'te yapılıyor...

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım!

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım bilgileri krokisiyle beraber haberimizin içerisinde yer alıyor

Ersa Mobilya ulaşım Haberi

Ersa Mobilya ulaşım

Türkiye ve uluslararası düzeyde çok sayıda proje gerçekleştiren, kurumsal ofisler, oteller ve kamusal alanlarda mobilyalar tasarlayan ve üreten ERSA Mobilya, 21-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı-ORGATEC 2014’e katılacak.

ORGATEC Fuarı’nın ofis mobilya sektörü için dünya çapında öneme sahip olduğunu ifade eden ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, fuara bu yıl 7’nci kez katılacaklarını kaydetti.

Dünyanın önde gelen ofis mobilya markalarının en yeni ürünlerini sergileyeceği fuar kapsamında kurulacak ERSA Mobilya standında çok sayıda ürün sergileneceğini bildiren Ata, “Uluslararası alanda çalışmalara imza atan bir firma olarak, ofis mobilyasının kalbinin attığı ORGATEC 2014 fuarında Türkiye’yi temsil eden firmalardan olmak bizim için oldukça gurur verici. Fuarda, 2015 yılında ortaya çıkaracağımız yeni konseptimizin lansmanını yapacağız....