05 / 05 / 2024

ERSA Mobilya, dünya devi HAWORTH'la anlaştı!

ERSA Mobilya, dünya devi HAWORTH'la anlaştı!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH ’ ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti...



ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH’ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti.


Sektöre 56 yıllık tecrübesiyle yön vererek trend belirleyen ERSA Mobilya ile HAWORTH işbirliğinin Türk ofis mobilya sektörü için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Ata, "Ülkemizdeki büyük ölçekli firmalar ile özellikle yabancı yatırımlar, mobilya/dekorasyon arayışlarında dünyaca ünlü firmaların da ürünlerini görmek; mobilya arayışlarında sektörde söz sahibi, hizmet konusunda uzmanlaşmış firmalarla işbirliği yapmak istiyorlar. Biz de HAWORTH'ın Türkiye'deki tek temsilcisi olarak firmamız adına büyük bir adım atmış olduk. Bu işbirliği ERSA Mobilya vizyonunun gelişimine katkı sağlarken, ülkemiz ofis mobilyası sektörü için de önemli gelişmelerin yaşanmasına önderlik edecek" dedi.



İLK ÖRNEKLER SAP VE ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ'NDE


Yalçın Ata, çalışma koltukları, üst düzey yönetici mobilyaları, konferans ve toplantı masaları, depolama elemanları, açık ofis bölme sistemleri, bekleme alanları gibi, ofis mobilyası ile ilgili çok geniş ürün yelpazesine sahip HAWORTH ile yollarının kesişmesinin ülkemizdeki uluslararası firmaların ofislerinde her alanda seviye atlanmasını sağlayacağını bildirerek, şunları söyledi:


"Yıllardır mobilya sektörüne yön vererek oldukça farklı tasarımlara imza attık. Kamu kurum ve kuruluşlarının yanında özel sektör için de ofisleri baştan sona yeniledik. HAWORTH'la işbirliğimiz sayesinde sektördeki lider konumumuzu pekiştirmiş bulunuyoruz. HAWORTH'la birlikte ilk etapta Avrupa'nın en büyük yazılım şirketi konumundaki SAP İstanbul İnovasyon Merkezi ve Acıbadem Üniversitesi projelerini hayata geçirdik. Trendleri takip eden, yenilikçi ve farklı ofis isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam edeceğiz."



ERSA MOBİLYA


1958 yılında, Metin Atabey Ata tarafından kurulan ERSA Mobilya, güvenirliği ve kalitesiyle ofis mobilyası üreticileri arasında önemli bir yere sahip. Ankara'da 70'i beyaz yakalı, 400 kişiyle üretim yapan, alanında çok başarılı tasarımcılarla hizmet veren ERSA Mobilya, kamu kurum ve kuruluşları, büyük özel sektör kuruluşları, eğitim ve yurt merkezleri, hastane, otel gibi mekanların mobilya tasarımları yapıyor.


ABD, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yapan ERSA Mobilya'da şu an ailenin 3 kuşağı da yönetimde bulunuyor.

Ofis mobilyalarının yanı sıra, koltuk ve kanepe gibi oturma elemanları da üreten ERSA Mobilya'nın ürünleri arasında; masa, çoklu çalışma grupları, konsol, keson ve sehpanın yanı sıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor.


Sabah 


Geri Dön