03 / 05 / 2024

ERSA Mobilya ürünleri

ERSA Mobilya ürünleri

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Ersa Mobilya başarı öyküsünü TOBB ETÜ öğrencileriyle paylaştı!

Yarım asırlık başarı öyküsü Özel tasarım mobilyalarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen ERSA Mobilya'nın başarı öyküsünü şirketin Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, TOBB ETÜ'de öğrencilerle paylaştı.

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

Türk dizileri yerli mobilya sektörünü canlandırdı!

Birçok ülkede milyonları ekranlara kilitleyen Türk dizileri, yerli mobilya sektörünü küresel şöhret yaptı. Siparişlerine dizilerden kareler ekleyen müşteriler, Türk tasarımı ev ve ofis mobilyalarının peşine düştü. Ünlü showroomlar ise film stüdyosu oldu..

ERSA Mobilya, dünya devi HAWORTH'la anlaştı!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH ’ ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

ERSA Mobilya ürünleri Haberi

ERSA Mobilya ürünleri

Mobilya sektörünün köklü firmalarından ERSA, 2011-2013 döneminde yakaladığı yüzde 159 büyüme oranıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından belirlenen “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” listesinde 44’üncü sırada yer aldı. Listede yer alanlara ödüllerini vermek üzere düzenlenen törende, aynı zamanda Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) Başkanı olan ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata, ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin global piyasada dikkat çekmesi için yürütülen projeyi oldukça önemsediklerini vurgulayan ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata; “Bu yıl 57’nci yaşını kutladığımız ERSA Mobilya, 2011-2013 döneminde yüzde 159 büyüdü. Özgün tasarımlara sahip ürünleriyle sektörde öncü olan ve 33 ülkeye ihracat...