18 / 05 / 2024

ERSA Mobilya işbirliği

ERSA Mobilya işbirliği

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH ’ ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti...

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Dubai Emiri'nin Darıca'daki gözkamaştıran altın kaplama malikanesi!

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

İndirimli mobilya için sayılı günler kaldı!

Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.

Mobilya AVM’leri geliyor!

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Dekorasyon ve mobilya için kartlardan 22.8 milyar TL çekildi!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre 2016'da mobilya ve dekorasyon için 1 milyar 581 milyon lira banka kartından, 21 milyar 271 milyon lira ise kredi kartında harcandı.

Elbrus D İnşaat Malzemeleri Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbrus D İnşaat Malzemeleri Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selim Sadettin Şahin imzasıyla kuruldu.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya işbirliği Haberi

ERSA Mobilya işbirliği

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH’ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti.


Sektöre 56 yıllık tecrübesiyle yön vererek trend belirleyen ERSA Mobilya ile HAWORTH işbirliğinin Türk ofis mobilya sektörü için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Ata, "Ülkemizdeki büyük ölçekli firmalar ile özellikle yabancı yatırımlar, mobilya/dekorasyon arayışlarında dünyaca ünlü firmaların da ürünlerini görmek; mobilya arayışlarında sektörde söz sahibi, hizmet konusunda uzmanlaşmış firmalarla işbirliği yapmak istiyorlar. Biz de HAWORTH'ın Türkiye'deki tek temsilcisi olarak firmamız adına büyük bir adım atmış olduk. Bu işbirliği ERSA Mobilya vizyonunun gelişimine katkı sağlarken, ülkemiz ofis mobilyası sektörü için de önemli gelişmelerin yaşanmasına önderlik edecek" dedi.



İLK ÖRNEKLER SAP VE ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ'NDE


Yalçın Ata, çalışma koltukları, üst düzey yönetici mobilyaları,...