12 / 05 / 2024

Ersal Eskiköy

Ersal Eskiköy

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersal Eskiköy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta uzla, İstasyon Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'nde kuruldu.

Abdülkadir Ersal: Isparta'nın en büyük sorunu konut!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Isparta’nın en büyük sorununun konut olduğunu belirterek. “Isparta’da sayın başkandan rica ediyorum; yer varsa imar sahası açalım. İmar sahası açalım ki konut yapılsın. " dedi.

Didim Cumhuriyet İlkokulu kaderine terk edildi!

Didim'in ilk yerleşim bölgesi olan Eskiköy'de bulunan ve geçen yıl boşaltılan 87 yıllık Cumhuriyet İlkokulu binası, sahip çıkılmayınca alkol, tiner ve uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu.

Akçaabat Eskiköy yolu yenileniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında asfalt ve betonlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Ordu Gürgentepe Eskiköy Camii restore edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Camimiz aradan geçen yıllar içerisinde maalesef korunamamış ve yok olmayla karşı karşıya bırakılmış. Şimdi bu camimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalara başlayacağız" dedi.

Pursaklar Eskiköy'deki kreş inşaatında sona gelindi!

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesinde sona gelindi. Pursaklar merkezde bir süre önce temeli atılan Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı.

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersal Eskiköy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta uzla, İstasyon Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'nde kuruldu.

Osmaniye'de icradan 5 milyon 998 bin TL'ye satılık fabrika!

Osmaniye 1. İcra Müdürlüğü, Osmaniye İli, Toprakkale İlçesi, Maymunsuyu Köyü, Eskiköy Mevkii, 285 parselde yer alan 69 bin 695 metrekare alanlı salça fabrikasını satışa sunuyor

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

Ersal Eskiköy Haberi

Ersal Eskiköy

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersal Eskiköy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...