16 / 05 / 2024

Erşan Keleş

Erşan Keleş

E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Bilal Bora Bektaş, Erşan Keleş ortaklığında kuruldu.

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erşan Tahsin Dönü tarafından kuruldu.

En fazla doların etkileneceği kriz başladı! Olağanüstü değer kaybı uyarısı

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Kripto para birimleri ve hisse senetlerindeki olağanüstü değer kaybı en fazla doları etkileyecek. Bitcoin 2020'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 8 maaş tazminat kazanabilirsiniz!

İş sözleşmesi feshedilen çalışan işe iade davası açabiliyor. Mahkeme sonucunda eğer çalışan haklı bulunursa, kıdem tazminatı ile birlikte 4 ila 8 maaş kadar tazminata hak kazanabiliyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Esnafımıza büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği ödemesi yapıyoruz. Sadece bu iki program sayesinde esnaflarımıza 5 milyar liranın üzerinde bir nakdi destek veriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gıda fiyatlarındaki artışla ilgili uyardı!

Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafa doğrudan esnaf desteği ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süreyle aylık 1000 TL esnaf desteği; büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL kira desteği ödemesi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Erşan tarafından kuruldu.

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

39 milyon konut için değer takip sistemi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2021 Cumhurbaşkanlığı yıllık planı ile vergi adaletinin sağlanması ve tapudaki fiyatın değer değişimlerinin incelenmesi için 2 birim kuruluyor. Yeni sistem ile vergide adaletin pekiştirilmesi sağlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müteahhitlerimiz Afrika'da farklı bir üne sahip!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Müteahhitlerimiz başladıkları hiçbir işi yarım bırakmadıkları gibi, diğer yabancı şirketlerin yarım bıraktığı veya tamamlayamadığı işleri de rekor seviyede tamamlayıp teslim ediyor" dedi.

Erşan Keleş Haberi

Erşan Keleş

E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Bilal Bora Bektaş, Erşan Keleş ortaklığında kuruldu. 


E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Meral Plaza No:169...