17 / 05 / 2024

Ersan Özbalaban Gayrimenkul adres

Ersan Özbalaban Gayrimenkul adres

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Zan tarafından kuruldu. 

Irmc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Ersan Kayacı tarafından kuruldu.

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yazıcı ve Ersan Deniz ortaklığında kuruldu.

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Karakaya, Yusuf Karakaya, Faruk Karakaya ve Ersan Deveci ortaklığında kuruldu. 

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Zan tarafından kuruldu. 

Ersan Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersan Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şenol Erdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Mesut Erdoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Yenibosna'da kuruldu.

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ersan Karaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri'nde kuruldu.

Erova Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erova Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersan İlyasova tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Ersan Özbalaban Gayrimenkul adres Haberi

Ersan Özbalaban Gayrimenkul adres

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Zan tarafından kuruldu. 

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor komplekslerimesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiginde projelendirmek ve kiralanmasına aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Ersan Özbalaban Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Balaban Mah.Solak Ağa Cad. No.1/1/1...