02 / 05 / 2024

Ersen Gürsel kimdir

Ersen Gürsel kimdir

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Ersen Gürsel kimdir?

Mimar Ersen Gürsel kimdir? Ersen Gürsel, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ersen Gürsel, hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Ersen Gürsel biyografisi ve projeleri...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Üçkuyular Mahallesinde, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu alana ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Ersen Gürsel: İzmir'deki tramvay projesi Konak'ta bitmeli!

Büyükşehir’in yap-boza çevirdiği tramvay projesine, ödüllü mimar Ersen Gürsel’den uyarı geldi. Tramvay hattının Konak’ta bitmesi gerektiğini ifade eden Gürsel, “Hat devam ederse hata olur” dedi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü heyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Yıldırım, İzmir Göztepe'deki Gürsel Aksel Stadı hakkında bilgi aldı.

Ersen Gürsel kimdir Haberi

Ersen Gürsel kimdir

İzmir’in Konak Meydanı'ndaki düzenlemelere imza atan Türk mimar Ersen Gürsel, ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu. CNN Türk'te yer alan habere göre; Paris Mimarlık ve Miras Merkezi ile Uluslararası Bilim Komitesi tarafından hayata geçirilen program kapsamında her yıl, sürdürülebilir gelişmelere destek veren toplum yararı ilkesini benimseyen ve katılımcı mimarlık anlayışını küresel ölçekte tanıtan 5 mimar ödüllendiriliyor. Ödül programı ilkelerinde; ‘dayanıklılık’, ‘esneklik’, ‘ekonomik, teknik ve ekolojik uygunluk’, ‘sosyal ve kültürel bağlam’ ile toplumsal sorunlar, eşitlik ve hak mücadele süreçleri öncelikli başlıklar arasında yer alıyor.

Jüri üyeleri; öncü yaklaşımları ve üstün başarılı çalışmaları ile meslek yaşamı boyunca bağlam ve toplum temelli tasarım anlayışına devam eden Ersen Gürsel’i ödüle layık gördü. Gürsel, 2014 yılında Mimar Sinan Büyük Ödülü’nün sahibi...