01 / 05 / 2024

Ersin Arslan kimdir

Ersin Arslan kimdir

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ersin Tezol Kimdir?

Mehmet Ersin Tezol kimdir? Mehmet Ersin Tezol’un mesleği nedir? Mehmet Ersin Tezol hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Ersin Arslan kimdir Haberi

Ersin Arslan kimdir

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan,  Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi. Konya’nın sanayi, tarım, turizm ve ihracat potansiyeli ile bu yatırımı çoktan hak ettiğini kaydeden Arslan, 15 Temmuz yaşanan olumsuzlukların bu gerekliliği pekiştirdiğini belirtti. Arslan, “İş dünyası ürettiğini yurtdışı pazarlara satmak için yoğun çaba gösteriyor. Yurtdışından heyetler geliyor. Yeni ihracat pazarları bulmak, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak uğraşan iş dünyası haklı olarak sivil bir havaalanı talep ediyor. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimiz ve turizm dikkate alındığında da yeni havaalanı Konya’ya yakışır bir yatırım olacaktır” dedi.


ÇUKUROVA ÖRNEĞİ


İhalesi yapılan Çukurova Bölgesel Havaalanı gibi Karaman için planlanan havaalanı yerine İçeri Çumra’ya yapılacak bölgesel bir havaalanının hem Konya hem Karaman’a hizmet verebileceğine dikkat çeken Arslan, “Uluslararası konsepte...