28 / 04 / 2024

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.



Eğitim Hayatı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü okuyan ve 1992 senesinde “Yüksek Onur” seviyesi ile mezun olan Hüseyin ARSLAN,

İş Hayatı

 1993 senesinden bu zamana İnşaat & Taahhüt, Gayrimenkul Geliştirme, Havacılık, Medikal & Sağlık, Tarım, Bilgi Teknolojileri (IT), Savunma ve Havacılık Sanayi, gibi  değişik sahalarda icraatta bulunan şirketleriyle; yurt içi ve yurt dışı iştirakleri olan, uluslararası seviyede iş hacmi oluşturan, Türkiye’nin öncü şirketler topluluklarından birisi olan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı idame etmektedir.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Türk inşaat sektörünün kadim ve itibar sahibi kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Muğla şehri Ukrayna Fahri Konsolosluğu yapan Hüseyin ARSLAN; Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği ve doğrudan  Ankara  Sosyal Bilimler Üniversitesi ile bağlantısı olan Sosyal Bilimler ve Bilimciler Vakfı’nın da Yönetim Kurulu Üyesi olarak eğitim sahasına da destekler sunmaktadır.


Geri Dön